Nieodłączny element kuchni indyjskiej, odrobina asafetydy sprawi, że potrawa nabędzie wyrafinowanego smaku! Pomaga przy problemach z układem pokarmowym.
Suplement ziół z polifenolami. Polifenole są bioaktywnymi fito skladnikami. To organiczne związki chemiczne występujące naturalnie w wielu jadalnych roślinach. Większość polifenoli wykazuje silne...
Najzdrowszy pełnoziarnisty ryż brązowy. Zawiera bogactwo składników odżywczych. Wspomaga utrzymać prawidłową masę ciała.
Organiczna ŁAGODNA pasta curry to złożona, bogata przyprawa, która daje pewność, że powstanie pyszne danie.
Organiczna PIKANTNA pasta curry pikantna to złożona, bogata przyprawa, która daje pewność, że powstanie pyszne danie.
Luksusowa przyprawa o pięknym, miodowym aromacie. Ceniona na całym świecie za walory smakowe i zapachowe.
Luksusowa przyprawa o pięknym, miodowym aromacie. Ceniona na całym świecie za walory smakowe i zapachowe.
Popularny w Indiach Ajdżwan ułatwia trawienie i uatrakcyjnia smak pieczonych oraz smażonych dań. Doskonała przyprawa łagodząca do roślin strączkowych. Idealny do dań wegetariańskich.
Niedłączny element kuchni indyjskiej, odrobina asafetydy sprawi, że potrawa nabędzie wyrafinowanego smaku!
Szeroki wybór wielu nowych BIO herbat z Tulsi! Wybierz jedną a na pewno sięgniesz po pozostałe smaki! Będziesz doświadczać wspaniałych ziołowych kompozycji stworzonych z autentycznych składników.
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się wyśmienicie z deserami, świeżymi oraz pieczonymi jabłkami, ryżem. Również do mięs i...
Ceylon Cynamon o jasnobrązowym kolorze jest bardzo aromatyczny, delikatny i posiada słodki smak. Komponuje się wyśmienice z deserami, świeżymi oraz pieczonymi jabłkami, ryżem. Również do mięs i...
Idealne do gotowania, pieczenia, gotowania na parze, smażenia, lekkiego przysmażania przypraw, a także wzbogacania indyjskich potraw. Lekkostrawna alternatywa dla masła, oleju i tłuszczu.
Ghee Cosmoveda to zdrowe masło klarowane - powstałe wskutek usunięcia białka i innych substancji tak, że pozostaje czysty tłuszcz, który nie uwalnia już szkodliwych substancji w wyniku podgrzania.
Ryż czerwony przypomina nieco ryż brązowy, nie podlega procesowi łuskania, dzięki czemu posiada jeszcze więcej dobrych właściwości. Charakteryzuje się lekko orzechowym aromatem I słodkawym...